М'ясорубка МІМ-350 призначена для виробництва рибного, м'ясного фаршу, повторного подрібнення котлетної маси і набивання ковбас. Вона широко використовується на підприємствах громадського харчування.
Технічні характеристики:
-
продуктивність: 350 кг/год;
-
ріжучий вузол: повний унгер (2 ножа, 3 решітки);
-
габаритні розміри (ШхДхВ): 520х560х420 мм;
-
функція "Реверс": є;
-
потужність: 1,91 кВт;
-
напруга: 380 В;
-
вага: 42 кг;
-
вентильований трифазний двигун гарантує безперервну багатогодинну роботу;
-
черв'ячний редуктор, що забезпечує плавну і безшумну роботу, що володіє підвищеним крутним моментом на вихідному валу, що дозволяє переробляти навіть сильно жиловане м'ясо
Для переробки м'яса низької якості в м'ясорубці МІМ-350 передбачена функція реверсу. Натисканням на кнопку «Реверс» можна повернути продукт в завантажувальну горловину і потім відправити його на повторну переробку або видалити з м'ясорубки без розбору вузла: ножі-решітки-шнек.
М'ясорубка має облицювання з нержавіючої сталі. Полегшена конструкція несучої рами, мінімальна кількість деталей роблять м'ясорубку МІМ-350 легше і зручніше при експлуатації, ніж м'ясорубка МІМ-300.
Практична продуктивність м'ясорубки залежить від швидкості подачі оператором порізаного шматочками продукту до шнека, сортності м'яса, переробляється, та якості заточування інструменту.
Принцип роботи: продукт, що переробляється, з чаші вручну подається до горловини корпусу м'ясорубки, а потім штовхачем відправляється до шнека, що обертається. Захоплюваний шнеком продукт проходить послідовно через набір ріжучих інструментів.
Для отримання фаршу різного ступеня подрібнення м'ясорубка забезпечена набором ножових решіток з отворами різних розмірів.
М'ясорубка складається з власне м'ясорубки і приводу. Власне м'ясорубка в зборі складається з алюмінієвого корпусу, в якому обертається шнек, затискної гайки, двосторонніх ножів, набору ножових решіток, кільця упорного і ножа підрізного.
1-Шпонка; 2-Шнек; 3-Ніж підрізної; 4-Ніж двосторонній; 5-Решітка з отворами 9мм;
6-Решітка з отворами 5 мм; 7-Кільце завзяте; 8-Гайка затискна.