Кількість
|
Вартість
|
||
|
Гарячий стіл SA-11 - призначений для упаковки в плівку різноманітних харчових і не харчових продуктів. Можлива упаковка хлібобулочних і кондитерських виробів, м'яса, риби, сиру, ковбасних виробів, овочів, фруктів, грибів, косметики та іншої продукції на тарілко-паддоних або без них. Використовується термозбіжна стрейч-плівка ПВХ, яка відрізається тепловим ножем і вмощується на гарячій поверхні, щільно обтягуючи продукт з лотком.
Упакована таким способом продукція набуває більш привабливий товарний вигляд і збільшує термін зберігання в процесі її реалізації.
Переваги використання:
- простота упаковки;
- ергономічний дизайн;
- температура нагрівача плати до 90 ° C;
- температура різака плівки до 150 ° C;
- поліпшення якості обслуговування клієнтів;
- гігієна обслуговування;
- збільшення терміну придатності продукції;
- легкість очищення тефлонового покриття ножа і гарячого ножа