Ваги, торгове та складське обладнання

Бескоштовно по Україні

097-948-64-64

  • Порівняти

  • 0

    Побажання

Макароноварки - швидке відварювання смачних виробів з тіста

Макароноварки - швидке відварювання смачних виробів з тіста
Макароноварки, що ще називаються паста-кукер, - для відварювання виробів з тіста, наприклад, макаронів. Від них ці прилади і отримали свою назву. Можна також приготувати гарніри, наприклад, рисові, овочеві, фруктові, та яйця, тефтелі, сосиски.
 
Цей посуд представляє собою професійне теплове обладнання для кухонь. За конструкцією нагадує фритюрницю. Також складається з однієї або двох нержавіючих ванн. Продукти в них опускають в сітчастих сталевих корзинах, що мають термостійкі пластикові ручки.
 
Кошики розділені на кілька секцій, що використовуються для різних продуктів, які готуються одночасно. Щоб уникнути їх злипання здійснюється перемішування спеціальним пристроєм.
 
Після завершення приготування кошики виймаються і закріплюються для зціджування надлишків води. Складні професійні макароноварки можуть обладнатися автоматичним підйомом кошиків з готовими продуктами.
 
Оптимальні рівні води підтримуються за допомогою крана з проточною водою, який забезпечує компенсацію втрат випаровується вологи. З ємностей вода зливається по трубці, що має перфорований фільтр. Це гарантує захист від засмічень і видалення піни або крохмалю, які утворюються при варінні, в спеціальні зони переливу.
 
Управління макароноварки здійснюється за допомогою панелі управління, яка дозволяє регулювати потужність, надходження підігрітої води і т.д. Для регулювання температури використовується термостат.
 
Макароноварки можуть бути настільними і підлоговими. Останні є більш потужними і продуктивними, а тому використовуються в великих ресторанах і кафе. Настільні моделі застосовуються закладами швидкого харчування, де немає необхідності у великій продуктивності.
 
Залежно від живлення макароноварки класифікують на електричні та газові. У перших використовуються тени, у других - газові пальники. При виникненні потреби професійні макароноварки переобладнуються на інший вид палива, хоча ці роботи можуть виконуватися лише кваліфікованими фахівцями.
 
Придбання такого обладнання є вигідно там, де є потреба в частому приготуванні макаронів та інших виробів з тіста у великих кількостях. Воно завжди окупається і приносить великі вигоди для користувачів.