Електричний інжекторний пароконвектомат Apach A 4/10 HD на 10 рівнів під пекарські листи 600х400 мм має цифрове управління, і зручний тим, що можна заздалегідь ввести час, температуру, вологість, а також різні рецепти приготування страв. Надалі номер програми можна викликати, натиснувши один раз на кнопку.
Завдяки відсутності контакту з будь-якою поверхнею для смаження овочі, м'ясо і риба зберігають свій вигляд, натуральний смак і практично всі вітаміни, а випічка стає повітряною. При цьому втрата ваги в порівнянні з традиційною тепловою обробкою зменшується у м'яса - на 60%, овочів - на 80-100% і відпадає необхідність використовувати у великих кількостях масло і жир.
Використання пароконвектомата передбачає зниження споживання електроенергії на 60%, води - на 40%. Завдяки наявності робочої камери немає необхідності тримати його постійно розігрітим і включеним - на робочий режим він виходить не більше ніж за п'ять хвилин. На кухні потрібно значно менше потужна витяжка.
Виготовлення під замовлення.
У пароконвектоматі A 4/10 HD застосовуються три основні режими приготування страви:
-
пар 100°С;
-
гаряче повітря 30-270°С;
-
комбінований режим: пар + гаряче повітря 30-270°С
Технічні та функціональні характеристики:
-
тип підключення: електричний;
-
спосіб утворення пари: інжектор;
-
місткість: 10 рівнів під пекарські листи 600х400 мм;
-
в комплекті 2 противні;
-
кількість швидкостей вентилятора: 2;
-
габаритні розміри (ДхШхВ): 820х830x970 мм;
-
панель управління: сенсорна;
-
температурний режим: від 50 до 270°C;
-
парозволоження: є;
-
кількість програм: 99 програм;
-
функція DELTA tº (вимір різниці між температурою всередині і зовні продукту);
-
функція контролю вологості;
-
температурний зонд;
-
функція автореверсу;
-
функція охолодження камери;
-
ручна очистка;
-
всі компоненти виконані з нержавіючої сталі;
-
внутрішнє освітлення;
-
регульовані ніжки;
-
потужність: 18 кВт;
-
напруга: 380 В