Ваги, торгове та складське обладнання

Бескоштовно по Україні

097-948-64-64

  • Порівняти

  • 0

    Побажання

Варильні апарати Sous Vide

Контейнер для апарату Apach ASV2, 360х565х230 мм, ємність GN 1/1 глибиною 200 мм
ЄмністьGN 1/1 - 200 мм
Габаритні розміри, мм360х565х230 мм
Об `єм34 л
БрендApach
Країна виробникІталія
Апарат низькотемпературного приготування Sous Vide Apach ASV2, 130х260х380 мм, об'єм 50 л
Габаритні розміри, мм130х260х380 мм
Максимальна робоча глибина16,5 см
Маса (нетто), кг4,5 кг
Напруга220 В
Об `єм50 л
Піч для приготування при низьких температурах Hendi 225479, 495x690x415 мм
Габаритні розміри, мм495x690x415 мм
Напруга220 В
Панель управлінняцифрова
Потужність1,2 кВт
Температурний діапазонвід 0 до 120°C
Водяна піч Hendi Sous-vide GN 2/3 225264, 363х335х290 мм, об'єм 13 л
Габаритні розміри, мм363х335х290 мм
Матеріал корпусахромована сталь
Напруга220 В
Об `єм13 л
Панель управлінняелектронна
Водяна піч Hendi Sous-vide 225448, 600х330х300 мм, об'єм 20 л
Габаритні розміри, мм600х330х300 мм
Зливний кранє
Матеріал корпусахромована сталь
Напруга220 В
Об `єм20 л
Відображено 1 по 5 з 5
Всі новини

О категории

Варильні апарати Sous Vide призначені для приготування їжі при контрольованій низькій температурі. Жодна інша технологія, крім Sous Vide, не розкриває подібних можливостей приготування. Наприклад, можна легко готувати стейки будь-якого ступеня прожарювання, рибу та морепродукти найніжніших видів, які можуть втратити смакові якості при неправильному приготуванні та інші складні страви. ...

Детальніше