М'ясорубка МІМ-600 М є модернізованою моделлю з поліпшеним дизайном, збільшеною продуктивністю і поліпшеними функціональними показниками. Модель м'ясорубки МІМ-600М призначена для виробництва рибного, м'ясного фаршу, повторного подрібнення котлетної маси і набивання ковбас. Вона широко використовується на підприємствах громадського харчування вже багато років і зарекомендувала себе як відмінний помічник на виробництві будь-якого типу.
Виготовлення під замовлення.
Технічні характеристики:
-
продуктивність: 600 кг/год;
-
ріжучий вузол: повний унгер (2 ножа, 3 решітки);
-
габаритні розміри (ШхДхВ): 540х560х420 мм;
-
функція "Реверс": є;
-
потужність: 2,75 кВт;
-
напруга: 380 В;
-
вага 48 кг;
-
вентильований трифазний двигун гарантує безперервну багатогодинну роботу;
-
черв'ячний редуктор, що забезпечує плавну і безшумну роботу, що володіє підвищеним крутним моментом на вихідному валу, що дозволяє переробляти навіть сильно жиловане м'ясо
Для переробки м'яса низької якості в м'ясорубці МІМ-600 М передбачена функція реверсу. Натисканням на кнопку «Реверс» можна повернути продукт в завантажувальну горловину і потім відправити його на повторну переробку або видалити з м'ясорубки без розбору вузла: ножі-решітки-шнек.
М'ясорубка має облицювання з нержавіючої сталі. Полегшена конструкція несучої рами, мінімальна кількість деталей роблять м'ясорубку МІМ-600М легше і зручніше при експлуатації, ніж м'ясорубка МІМ-600.
Над завантажувальним отвором розташований незнімний запобіжник, що виключає можливість попадання руки обслуговуючого персоналу до шнека працюючої м'ясорубки.
Мастило підшипників і черв'ячних коліс проводиться шляхом розбризкування масла, залитого в корпус редуктора. Застосований в м'ясорубці черв'ячний редуктор заправлений олією на весь термін експлуатації редуктора, тому немає необхідності в заміні мастильного матеріалу.
На передній стінці облицювання розташовані кнопки «ПУСК», «СТОП» і «РЕВЕРС», а також світловий індикатор «МЕРЕЖА».
Для отримання фаршу різного ступеня подрібнення м'ясорубка забезпечена набором ножових решіток з отворами різних розмірів. Решітки вставляються в корпус м'ясорубки і утримуються від провертання шпонкою.
1-Шпонка; 2-Шнек; 3-Ніж підрізної; 4-Ніж двосторонній; 5-Решітка з отворами 9мм;
6-Решітка з отворами 5 мм; 7-Кільце завзяте; 8-Гайка затискна.