М'ясорубка МІМ-600 призначена для виробництва рибного, м'ясного фаршу, повторного подрібнення котлетної маси і набивання ковбас. Вона широко використовується на підприємствах громадського харчування.
Виготовляється під замовлення.
Технічні характеристики:
-
продуктивність: 600 кг/год;
-
ріжучий вузол: повний унгер (2 ножа, 3 решітки);
-
габаритні розміри (ШхДхВ): 450х765х576 мм;
-
функція "Реверс": немає;
-
потужність: 2,75 кВт;
-
напруга: 380 В;
-
вага: 54 кг;
-
вентильований трифазний двигун гарантує безперервну багатогодинну роботу;
-
можлива експлуатація при температурі від плюс 1 до плюс 40°С
Практична продуктивність м'ясорубки залежить від швидкості подачі оператором порізаного шматочками продукту до шнека, сортності м'яса, переробляється, та якості заточування інструменту.
Принцип роботи: продукт, що переробляється, з чаші вручну подається до горловини корпусу м'ясорубки, а потім штовхачем відправляється до шнека, що обертається. Захоплюваний шнеком продукт проходить послідовно через набір ріжучих інструментів.
Для отримання фаршу різного ступеня подрібнення м'ясорубка забезпечена набором ножових решіток з отворами різних розмірів.
М'ясорубка складається з власне м'ясорубки і приводу. Власне м'ясорубка в зборі складається з алюмінієвого корпусу, в якому обертається шнек, затискної гайки, двосторонніх ножів, набору ножових решіток, кільця упорного і ножа підрізного.
1-Шпонка; 2-Шнек; 3-Ніж підрізної; 4-Ніж двосторонній; 5-Решітка з отворами 9мм;
6-Решітка з отворами 5 мм; 7-Кільце завзяте; 8-Гайка затискна.
Якщо у Вас залишилися які-небудь питання по товару, Ви можете зв'язатися з нами за телефоном, написати нам на електронну пошту або звернутися до наших консультантів в онлайн-чат. Також Ви можете подивитися товар в одному з наших торгово-виставкових залів.
Компанія Гіперцентр завжди готова надати Вам кращі м'ясорубки з безкоштовною доставкою по всій Україні!